Het jubilerende kamerkoor telt 28 leden.
Het jubilerende kamerkoor telt 28 leden.

Jubileumconcert Kamerkoor

Algemeen Kunst & Cultuur

Op zondag 17 april om 15.00 uur, vindt in de Immanuëlkerk in De Bilt een bijzonder concert plaats. Onder de concertnaam 'Remember' worden muzikale herinneringen opgehaald aan de 35 jaar dat het Kamerkoor inmiddels bestaat. En hoewel de samenstelling in de loop der jaren natuurlijk is veranderd door nieuwe aanwas en vertrek van leden, mogen de zangers en zangeressen van dit a capella koor zich al 35 jaar verheugen in de artistieke leiding van dirigente Inge Westra.

Op het repertoire staat een selectie van Engelstalige religieuze en wereldse liederen van componisten als E. Elgar, R. Vaughan Williams en E. Whitacre. Veel 'oldies', maar ook enkele nieuwe koorstukken zullen ten gehore worden gebracht, waaronder een aantal met muzikale begeleiding van piano of orgel. Ondanks titels als 'Sleep' en 'Lullaby' is de kans gering dat men tijdens dit concert in slaap zal vallen. Het koor presenteert een muzikaal feestje voor iedereen die hen een warm hart en oor toedraagt.

Plaats
In het koor is nog plaats voor alten en bassen. Misschien des te meer reden om te komen luisteren. Voor meer informatie kan men de website www.kamerkoordebilt.nl bezoeken. Toegangskaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij de ingang. Na afloop biedt de jubilaris graag een hapje en drankje aan. [HvdB]