Vanaf de service weet Irene goed druk op de tegenstander uit te oefenen. (foto Bram van Aggelen)

Irenedames hebben het begrepen

Aan het einde van het seizoen worden de prijzen verdeeld en dat lijken de Irene dames goed begrepen te hebben. Met nog vijf wedstrijden te gaan hebben de Bilthovense dames nog steeds kans om te promoveren.

Winnen en zo min mogelijk punten laten liggen is daarvoor de opdracht. Dat lijkt het team van coach Erna Everaert goed begrepen te hebben. Tegen Jupiter uit Oudewater ging Irene furieus van start, vanaf de eerste bal werden de bezoekers stevig onder druk gezet met goede services en goed rallyspel. Met open mond stonden de Oudewaterse dames te kijken naar het flitsende aanvalsspel van Irene. Goede rallypasses, snelle aanvalspatronen en veel aanvalskracht waren de ingrediënten van misschien wel de beste set die Irene dit jaar speelde. Met 25-9 ging deze set naar Irene. In het vervolg van de wedstrijd wist Jupiter meer tegenstand te bieden, maar het snelle aanvalsspel van Irene was van een te hoog niveau zodat de wedstrijd met 4-0 door Irene gewonnen werd. Een ijzersterke start van een reeks cruciale wedstrijden. Donderdag a.s. staat de uitwedstrijd tegen VCS al weer op het programma, wederom een wedstrijd waarbij ieder punt telt. (Michel Everaert)