Logo vierklank.nl
Muziek

Nieuwe website AZM

Algemeen Zangkoor Maartensdijk (AZM) wil er voor zorgen dat informatie over het koor en op handen zijnde concerten voor iedereen eenvoudig en snel toegankelijk is. AZM heeft daarom haar website geheel vernieuwd.

Omdat veel mensen tegenwoordig het internet bezoeken met behulp van tablets en mobiele telefoons is het belangrijk dat een website ook met deze apparatuur leesbaar is. De nieuwe website van AZM voldoet geheel aan deze eisen. AZM is blij met de nieuwe website, niet alleen vanwege de professionele uitstraling, maar ook vanwege het gebruiksgemak voor de websitebeheerders. Dit stelt AZM in staat inwoners van de gemeente De Bilt altijd recente koorinformatie, nieuwtjes en foto's te kunnen bieden.

Aspirantleden
AZM hoopt op veel websitebezoek, niet alleen door koorleden zelf, maar ook door aspirant-leden of andere geïnteresseerden, zoals vrienden van AZM. De nieuwe website biedt bovendien volop ruimte voor sponsoren en adverteerders. Kaartverkoop voor concerten is via de nieuwe website heel eenvoudig geworden. Er zijn via de website al kaarten verkrijgbaar voor het komende AZM-concert op 16 en 27 april met als thema 'Oorlog en Vrede'. Voor meer informatie over dit concert en over het koor: zie www.zangkoormaartensdijk.nl.

Meer berichten