Klanten kunnen hun bestelling ophalen bij de speciale balie in de winkel. [foto Henk van de Bunt]
Klanten kunnen hun bestelling ophalen bij de speciale balie in de winkel. [foto Henk van de Bunt]

Online bestellen bij Jumbo Maartensdijk

Algemeen Algemeen

Goed nieuws voor klanten van Jumbo Jelle Farenhorst in Maartensdijk: de winkel aan het Maertensplein opende dinsdag 1 maart op feestelijke wijze het 200ste Jumbo Pick Up Point voor online bestellingen.

Inwoners van Maartensdijk en omgeving kunnen hun boodschappen eenvoudig bestellen op Jumbo.com en de bestelling vervolgens snel ophalen bij de speciale balie in de winkel. Ter ere van de opening van het 200ste Pick Up Point van Nederland ontvangen klanten op die dag een mooie bos bloemen bij het ophalen van hun online bestelling bij nieuwe Pick Up Point.

Jelle en Wiljanda Farenhorst, ondernemers van Jumbo in Maartensdijk, kijken er naar uit om klanten kennis te laten maken met de nieuwe service: 'Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Met het Pick Up Point komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om overal en op elk moment boodschappen te kunnen doen. Of dit nu in de winkel of online is. Wij zijn er trots op om het 200ste Pick Up Point te openen en onze klanten vanaf 1 maart ook deze manier van boodschappen doen aan te kunnen bieden', aldus Jelle Farenhorst.

Zekerheden
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, is trots op de opening van het 200ste Pick Up Point: 'Geweldig dat we alweer het 200ste Pick Up Point van Nederland openen en hiermee nu ook voor inwoners van Maartensdijk online het verschil kunnen maken. Vanzelfsprekend garanderen we ook bij online bestellingen de unieke Jumbo formule van de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs door middel van de Zeven Zekerheden. Dit zijn garanties waarmee we onze beloften aan de klant iedere dag nakomen. In onze webwinkel vind je bijvoorbeeld het grootste online supermarktassortiment. Mist de klant toch iets? Dan halen we het in huis. Daarnaast bieden we ook online gegarandeerd de laagste prijs'.

Bestellen en ophalen
Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur bij het nieuwe Pick Up Point ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn.