Logo vierklank.nl
Dapper levert een groot assortiment printers tegen aantrekkelijke prijzen.
Dapper levert een groot assortiment printers tegen aantrekkelijke prijzen.
Zakelijk

Geld besparen op printkosten

Bij een auto, wasmachine of een koelkast kijken we niet meer op van een energielabel. Printers kennen dat fenomeen nog niet. Belangrijkste argument bij aanschaf van een printer is nog steeds de prijs. De verbruikskosten lijken van ondergeschikt belang.

Peter Dapper van Dapper's Kantoorvakhandel uit Bilthoven verbaast zich over het consumentengedrag. 'Ongemerkt worden steeds weer dure cartridges gekocht voor de, in aanschaf, zo goedkope printer. Mensen realiseren zich vaak niet wat een afdruk dan precies kost. Toch is het voor zowel het MKB, de ZZP-er of zelfs de particulier de moeite waard om daar eens kritisch naar te kijken.'

Modern
In een hoog tempo volgen veranderingen elkaar op. We werken met onze laptop, tablet of mobiel en drukken draadloos onze documenten af, waar en wanneer we maar willen. Ook in de afdruktechniek zijn er grote veranderingen, waardoor de printers nu sneller maar ook veel goedkoper afdrukken. Fabrikanten leveren nu standaard cartridges, gecombineerde pakketten of zelfs cartridges in een relatief zuinige 'XL' uitvoering. De beste printoplossing is dan ook sterk afhankelijk van het printvolume en de eisen. Grote besparingen kunnen dan ook gerealiseerd worden, vaak tot 50% van uw printkosten.

Duidelijk
Dapper levert o.a. een complete lijn van HP waar bij de printermodellen voorzien zijn van alle opties en de afdrukprijzen keurig staan vermeld. Daarmee voorkom je de terugkerende schrik bij de aanschaf van de cartridges en blijven de verbruikskosten laag. Dapper adviseert graag, bezorgt thuis of op kantoor en installeert de printers desgewenst. Makkelijker kunnen ze het niet maken.

Meer berichten