Logo vierklank.nl
Babette Zandstra (make-up), Melissa en Nicole Okatan (extensions).
Babette Zandstra (make-up), Melissa en Nicole Okatan (extensions).
Zakelijk

La Ligne helpt 'Lelijk eendje'

Schoonheids- en kapsalon La Ligne uit Den Dolder was vorige week op TV bij de uitzending van het programma 'Lelijke eendjes' van RTL5. La Ligne bracht haarextensions aan bij 'lelijk eendje' Melissa om het haar voller, langer en intenser van kleur te maken.

La Ligne werd benaderd door RTL5 omdat zij gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van natuurlijke haarextensions. Naast een nieuwe neus wachtte Melissa namelijk ook nog een make-over in de salon van La Ligne.

Make-over
La Ligne gebruikt kwalitatief hoogwaardige haarextensions waarmee het haar een vollere look krijgt, verlengd kan worden of voorzien wordt van kleurnuances. Ook is het mogelijk om eigen haar in de gewenste kleur van de haarextensions mee laten kleuren. La Ligne werkt met een ammonia-vrije olie waarmee prachtige kleuren gecreëerd worden met een natuurlijk resultaat. De grijsdekking is gegarandeerd en het resultaat is een gezonde, glanzende en transparante look. Melissa kreeg haarextensions, een nieuwe haarkleur én een nieuwe coupe. In de schoonheidssalon werd haar nieuwe uiterlijk geperfectioneerd met een mooie egaliserende en camouflerende make-up.

Voor La Ligne was het even wennen om met camera's om zich heen te werken. Ondanks de onrust en wat spanning loog het resultaat er niet om. De gehele uitzending is terug te zien op rtlxl.nl

Meer berichten