Logo vierklank.nl
De verjaardag begon met een gezamenlijk ontbijt.
De verjaardag begon met een gezamenlijk ontbijt.
Algemeen

De Regenboog bestaat 10 jaar

Maandag 25 januari was het precies 10 jaar geleden dat Algemeen Christelijke Basisschool De Regenboog haar deuren opende. Binnenkort zal worden begonnen met de bouw van Integraal Kindcentrum De Regenboog waarin ook peutergroepen en kinderopvang zal worden georganiseerd.

De school begon destijds met 15 leerlingen, maar groeide al snel naar een complete school met - op dit moment - 226 leerlingen verdeeld over negen groepen. Het 2e lustrum werd natuurlijk gevierd. De leerlingen startten de dag met een gezamenlijk feestontbijt in de gymzaal. De kleuren van de regenboog zorgden voor een feestelijke aankleding. Na afloop van het ontbijt maakten de leerlingen een kunstwerk over het thema 'De Regenboog'. De 235 kunstwerken gaan naar Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam in het kader van een kunstproject van Ugo Rondinone die van 13 februari tot en met 29 mei te zien is.

In de eerste week van april staan tijdens de lustrumweek nog meer festiviteiten op het programma, zoals een muziekproject met de muzikanten van Fort van de Verbeelding én een schoolreis naar De Efteling.
(Douwe Bilder en Karin Brascamp)

Meer berichten