Gratis kaarten voor Taste of Holland

Algemeen Algemeen

Van 12 t/m 14 februari wordt in Jaarbeurs Utrecht het foodfestival Taste of Holland plaats. Dit foodfestival brengt een eerbetoon aan Hollands culinaire glorie met een overdaad aan restaurants, foodtrucks en proeverijen. Twaalf provinciën, twaalf smaken: de lokale keuken bewijst op Taste of Holland dat Nederland meer is dan snert en stroopwafels. Als bezoeker schuim je in één dag alle provinciën af en vul je de maag met lokale delicatessen en gerechten van Nederlands meest toonaangevende chefs.

Thuiskoks komen niet alleen proeven, maar vooral doen op Taste of Holland. Op de foodmarket zijn streekproducten uit alle provincies te koop, de inspiratie voor het bereiden van Oer-Hollandse gerechten doe je vervolgens bijvoorbeeld op bij de Academy for Masterchefs. Kijk voor meer informatie op Tasteofholland.nl.

Voor Vierklanklezers is een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar. Stuur een mail naar info@vierklank.nl om hiervoor in aanmerking te komen. Uit de inzendingen trekken wij willekeurig de winnaars. Alleen zij ontvangen daarvan persoonlijk bericht.