V.l.n.r.: Joanne Penning (Samen voor De Bilt), Migchel Dirksen (Rabobank Utrechtse Heuvelrug) en Katherina Casse (Samen voor Zeist). (foto Hans Lebbe)
V.l.n.r.: Joanne Penning (Samen voor De Bilt), Migchel Dirksen (Rabobank Utrechtse Heuvelrug) en Katherina Casse (Samen voor Zeist). (foto Hans Lebbe)

Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist

Algemeen Algemeen

Maandag 18 januari werden de samenwerkingsovereenkomsten tussen de Rabobank Utrechtse Heuvelrug en Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist verlengd. De Rabobank is al jaren founder van deze twee 'Samen voor' vestigingen.

De bank doet dit omdat zij betrokken is bij de regio en het belangrijk vindt een bijdrage te leveren aan de samenleving. De twee 'Samen voor'-vestigingen organiseerden, dat alle medewerkers van de Rabobank, tijdens de Aandeel in elkaar week, aan de gang gingen bij diverse vrijwilligersprojecten. Zo bouwden zij tijdens werktijd een geitenhok en begeleidden zij bingo in een zorgcentrum voor ouderen. Daarnaast gaven zij in 2015 les op een middelbare school in Omgaan met geld en was de bank ook gastheer voor de beursvloer in maatschappelijk ondernemen van Samen voor De Bilt.

Ontmoetingen
Samen voor De Bilt en Samen voor Zeist organiseren ontmoetingen tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Zo stimuleren zij betrokken ondernemen in de gemeente en versterken zij de lokale samenleving. Wilt u als bedrijf zich ook maatschappelijk inzetten in De Bilt of Zeist? Neem dan contact op met Samen voor De Bilt (tel. 06 46064010) of Samen voor Zeist (tel: 06 46074638).