Reflex1 bijna kampioen

Met uitzondering van de laatste wedstrijd, welke als gelijkspel eindigde, heeft Reflex bijna alle wedstrijden gewonnen in de najaar-competitie.

Reflex1, bestaande uit Dragana Boshuis, Karin van de Berg, Eric Duijvestijn, Erwin Drenth en vaste invalster Jolinda Droogendijk, mocht vorige week de laatste uitwedstrijd spelen in Benschop. De eerste punten van de herendubbel werd na een driesetter binnen gesleept door Reflex. Daarna was het aan de dames om het 2e punt binnen te halen. Helaas liepen de tegenstanders een tandje sneller waardoor winst naar de tegenpartij ging. Bij de singles was het wisselvallig. De eerste werd gewonnen en de tweede nipt verloren. Bij de dames-singles werd hard geknokt en kon Dragana een winstpunt pakken. Tussenstand 3-3.

Na een korte thee- en adempauze begonnen de laatste 2 mixen. Karin en Eric lukten het net niet om een puntje winst te pakken; zij verloren de sets met 21-12 en 21-17. Karin en Erwin hadden het iets makkelijker. De eerste set wonnen ze met 21-18. Maar bij de 2e set werd Karin echt wakker en scoorde ze het ene na de andere punt, (21-11). Zo kwam de eindstand uit op 4-4 gelijkspel.