Logo vierklank.nl
Bert van Zantwijk is enthousiast over zijn Wellnesscentrum Oostveen in Maartensdijk en de mogelijkheden die het nog meer biedt.
Bert van Zantwijk is enthousiast over zijn Wellnesscentrum Oostveen in Maartensdijk en de mogelijkheden die het nog meer biedt.
Algemeen

Wellnesscentrum Oostveen opent deuren

Maartensdijk heeft nu ook een Wellnesscentrum. In Maartensdijk vond Bert van Zantwijk precies het juiste pand dat hij voor ogen had. Een groot pand met verschillende ruimtes, voldoende gratis parkeerplaatsen, een goede busverbinding en de mogelijkheid om uit te breiden.

door Marijke Drieenhuizen

Er is vervolgens hard gewerkt aan het restylen en inrichten. Afgelopen weekend volgde de open dagen voor familie en genodigden en geïnteresseerden. Gestart wordt met een salon en het geven van workshops. Wellnesscentrum Oostveen biedt behandelingen aan door schoonheidsspecialistes en pedicures. Zij kunnen gebruik maken van alle benodigde apparatuur voor huidverbetering, anti/aging, tanden bleken, definitieve ontharing en figuurcorrectie. Zelf verzorgt Bert van Zantwijk het masseren. Daarnaast is er een Fish-spa, waar de Garra Rufa visjes de dode huidcellen, huidschilvers maar ook het eelt van de voeten knabbelen. Het centrum is aangesloten bij de brancheorganisaties Anbos en Provoet. In de grote zaal zullen workshops gehouden worden, zowel op het gebied van huidverzorging, visagie en massage maar ook creatieve workshops en yogalessen komen aan bod. Behalve zijn vaste personeel beschikt hij ook over oproepkrachten zoals een fysiotherapeut, een Cesar-therapeut, een psycholoog en een yoga-instructrice.

Nieuw begin
Bert van Zandwijk heeft jaren in de logistiek gewerkt en werd op 54 jarige leeftijd ontslagen. Op die leeftijd is het moeilijk om weer een nieuwe baan te krijgen. Toen hij op Funda het pand in Maartensdijk zag heeft hij de stap gezet en is een eigen zaak gestart. Met enthousiasme heeft hij plannen gemaakt en personeel gezocht. Na een tijd van hard werken is nu officieel geopend Wellnesscentrum Oostveen in Maartensdijk. Vernoemd naar de voormalige naam van Maartensdijk. Bert van Zandwijk: ´Ik heb niet een binding met Maartensdijk, maar mijn ouders hebben wel in Bilthoven gewoond. Ik voel mij gast in Maartensdijk en zal heel bewust zoveel mogelijk de boodschappen in Maartensdijk kopen'. Met een lach vervolgt hij: 'Ik ben inmiddels onder andere goed bekend bij KlusWijs. Veel Wellnesscentra zijn zeven dagen per week open, ik heb begrepen dat de zondagsrust hier op prijs wordt gesteld en zal daarom dan ook niet geopend zijn op zondag. Ook niet als een zondag op Valentijnsdag valt, soms is het jammer maar ik zal niet open zijn'.

Grote plannen
Een goede reden om gebruik te gaan maken van het pand aan de Industrieweg was ook de mogelijkheid om uit te breiden. Bert van Zandwijk: 'Natuurlijk heb ik nog veel meer plannen. We beginnen nu met de salon en massage, maar volgend jaar wil ik weer verder. Het moet in de loop der jaren echt een Wellnesscentrum worden waar mensen graag een hele dag willen zijn en kunnen ontspannen'.

Wellness- & Beautyclub
Aan de meeste activiteiten kan per keer deelgenomen worden. Bert van Zantwijk: 'Iedereen kan lid worden van de Wellness- & Beautyclub. Het grote voordeel hierbij is dat men onbeperkt kan deelnemen aan alle losse activiteiten. Naast een Wellness- & Beautyclub voor volwassenen is er ook een Kidz Wellness- & Beautyclub. Vanaf de leeftijd van 7 jaar kunnen ze lid worden en elke twee weken volgen dan bijeenkomsten waarin de meiden met leeftijdsgenoten alles leren over hun huid, huidverzorging en opmaken. Ook zullen ze gaan leren om zelf cosmetica te maken'.

Wellnesscentrum Oostveen is gevestigd aan de Industrieweg 22A3 in Maartensdijk. De website www.wellnesscentrumOostveen.nl is binnenkort online. Op facebook en twitter is het bedrijf al wel te volgen.

Meer berichten