Afbeelding

Actie Vierstee 2.0 goed op stoom

Algemeen Algemeen

Zaterdag 28 november ging de inzamelingsactie Vierstee 2.0 van start. Doel van deze actie is om via fondsen en lokale activiteiten zo veel mogelijk geld in te zamelen om bij de komende renovatie van de Vierstee ook extra wensen en verbeteringen qua gebruik, herinrichting en restyling te kunnen realiseren.

Inmiddels zijn er diverse fondsen die toegezegd hebben het realiseren van verbeteringen en de interne restyling en herinrichting van De Vierstee te ondersteunen. Daarnaast zijn er ook  een fors aantal eenmalige machtigingen en financiële bijdragen binnengekomen van bewoners en bedrijven. Verder zijn er ook al acties op touw gezet om geld in te zamelen.

Zo hield de School met de Bijbel uit Maartensdijk op 4 december een sponsorloop, waaraan alle leerlingen meededen. Met elkaar hebben zij met deze sponsorloop een bedrag van 4000 euro bij elkaar gelopen. Afgelopen donderdag overhandigde een aantal kinderen, samen met adjunct-directeur Harry Prosman, een cheque met dit bedrag aan de Stichting Vierstee 2.0.

Tussenstand
Na de overhandiging van de cheque werd de nieuwe tussenstand van de totale inzamelingsactie bekend gemaakt op de speciaal voor de actie ontworpen thermometer bij de entree van De Vierstee staat. Aan het eind van de open dag op 28 november stond de teller op 27.500 euro. De tussenstand op 18 december is maar liefst 53.000 euro

2016
Ook in 2016 gaat er een groot aantal leuke en interessante activiteiten georganiseerd worden. Zo organiseert de Bridge Club Maartensdijk op zaterdag 6 februari  een gezellige bridge drive. Anne Doedens zal op 13 februari een lezing geven over het Maartensdijks erfgoed en voor maart kan alvast genoteerd worden voor een benefietvoorstelling van Nel Kars. Naast deze acties kan er ook nog steeds geboden worden op een uniek huiskamerconcert van het duo De Dreams en worden er statiegeld bonnen ingezameld bij Jumbo Fahrenhorst. Meer activiteiten in het kader van Vierstee 2.0 zijn in ontwikkeling.

Wilt u ook uw steentje bijdragen aan de herinrichting en het verbetering van de Vierstee? Neem gerust contact op met het bestuur van stichting Vierstee 2.0 via bestuur@vierstee.nl of neem een kijkje op de website www.vierstee.nl. Sinds deze week is Vierstee 2.0 overigens ook te volgen via Facebook

De bijdrage van de School met de Bijbel doet de meter stijgen.