Logo vierklank.nl
Monique in de praktijkruimte van Beautycenter Etoile.
Monique in de praktijkruimte van Beautycenter Etoile.
Zakelijk

Open Huis Beautycenter Etoile goed bezocht

door Walter Eijndhoven

Meer dan honderd gasten bezochten 21 november het open huis van Beautycentrum Etoile, My -LifeSlim en Xtreme White aan de Adri Piecklaan 33 in Hollandsche Rading. Onder het genot van een hapje en een drankje werden geïnteresseerden bijgepraat en rondgeleid door gastvrouwen Monique Brave en Eva van Scheffersveldt.

'Tijdens ons Open Huis was alles gehuld in winterse sferen', aan het woord is Monique Brave, eigenaresse van Beautycentre Etoile. Zij vervolgt: 'Onze gasten werden verrast met glühwein en hapjes en de aankleding is verzorgd door Karel Hendriksen, hij leverde de planten'. Veel belangstellenden hadden interesse in de behandelingen die Beautycentre, My-LifeSlim en Xtreme White aanbieden. Dankzij haar jarenlange ervaring, vanaf 1997, weet Brave natuurlijk precies waar zij het over heeft. Brave: 'Beautycentre Etoile werkt met goede huidverzorgingsproducten, zoals Alcina en Decléor. Deze merken zijn speciaal ontwikkeld door dermatologen. En wat heel belangrijk is: de producten zijn milieubewust en niet getest op dieren'.

Massages
Beautycenter Etoile biedt een ruime keuze aan behandelingen voor het tegengaan van veroudering en het verfraaien van het gezicht. Brave: 'Boze gelaatstrekken kunnen wij verzachten. Ook voor huidverbetering bent u bij ons aan het goede adres. Wij doen aan Microdermabrasie, een pijnloze, maar doeltreffende behandeling met een verbluffend resultaat. Hierdoor worden pigmentvlekken en fijne lijntjes minder zichtbaar'. Natuurlijk doet Etoile nog veel meer, denk aan: ontspanningsmassages, ontharen, make-up en lichtflits-ontharing, zowel voor de vrouw als de man. Brave: 'Sommige klanten komen hier al 15 jaar, om de zes weken'.

Brave's collega Eva van Scheffersveldt werkt voor Xtreme White, ook binnen de praktijk. Brave: 'Gelukkig ben ik niet alleen werkzaam op de praktijk. Eva werkt hier ook, 25 uur per week. Bij haar kunt u wittere tanden krijgen, zonder peroxide. Dankzij een innovatieve formule is de behandeling geheel veilig voor het gebit. Wel wordt het gebit witter, frisser én stralender'.

Botox
Botox-behandelingen worden uitgevoerd door Lidy Knigge. Zij werkte als arts op de afdeling Plastische Chirurgie. Brave: 'Veel vrouwen gaan uiteindelijk voor een Botox-behandeling. De meeste mannen willen niet dat hun vrouw zo'n behandeling ondergaat. Toch weet 80% van hen niet dat hun vrouw of vriendin een botox-behandeling heeft ondergaan. Ja mannen, kijk maar eens goed naar jullie vriendin. Wie weet is zij ook al behandeld…'.

Meer berichten