Aanvoerder Marcel Melissen op weg naar de 2-1. (foto Nanne de Vries)

SVM houdt punten thuis

In de laatste wedstrijd voor de winterstop liet een gemotiveerd SVM een aantrekkelijke wedstrijd zien tegen Jonathan in Maartensdijk. In de eerste helft bleek Jonathan een gevaarlijke tegenstander. Toch waren de eerste kansjes voor de SVM'ers. Een goed schot van Marcel Melissen ging net naast. SVM nam het initiatief, maar toch was het Jonathan dat op de 0-1 voorsprong kwam. Jonathan ging op jacht naar de 0-2. Dat het bij de rust nog 0-1 stond dankt SVM aan haar betrouwbare goalie Stijn Orsel.

In de 2e helft zette SVM Jonathan direct onder druk. Kon de Jonathan-doelman eerst nog redden; even later scoorde Mike de Kok de meer dan verdiende 1-1.SVM kreeg vleugels en Jonathan kwam er niet meer aan te pas. Eerst kreeg Roy Wijman al de kans op de voorsprong. Even later scoorde uit een vloeiende aanval, waar de gehele voorhoede van SVM aan deelnam de goed spelende aanvoerder Marcel Melissen fraai de 2-1.Tom Jansen had met zijn solo pech, maar na ruim een kwartier spelen viel de 3-1 toch door opnieuw Mike de Kok. SVM was even niet bij de les waardoor Jonathan in dezelfde minuut de aansluitingstreffer scoorde. Toch bleef SVM vechten voor de winst. Weer kreeg Roy Wijman de kans op de 4-2. Even later kreeg de goed opkomende verdediger Sjoerd een niet missen kans. Mike de Kok stelde ten slotte de overwinning veilig met zijn derde doelpunt 4-2. Met nog een kleine 10 minuten te spelen kwam Jonathan nog wel terug op 4-3.maar verder liet SVM het niet komen.

SVM sluit aan bij de kopgroep in een competitie waar veel teams aan elkaar gewaagd zijn. Een tot op het bot gemotiveerd SVM speelde een top wedstrijd.