Met wat handige tips knutsel je de mooiste kerststukken.
Met wat handige tips knutsel je de mooiste kerststukken.

Kerstdemonstratie

Algemeen Algemeen

Op dinsdag 15 december om 20.00 uur verzorgt Michelle Hubert van Gebloemd uit Groenekan samen met Kees van Ginkel van Van Ginkel tuinspecialisten een bijzondere demonstratie voor Kerst; met gebruik van (gewone) materialen met hier en daar een glitter en een beetje kerstglamour in De Koperwiek, Koperwieklaan 3 te Bilthoven.

Michelle maakt bijzondere mooie, sfeervolle en bijzonder inspirerende kerststukken. Zij vertelt welke materialen gebruikt worden aangevuld met tips door hovenier Kees van Ginkel die vertelt hoe men kerstgroen kan snoeien zonder (vorst-)schade toe te brengen aan het groen in de tuin. De technieken en vormgeving worden verteld door Michelle. Een demonstratie van kerststukken van traditioneel tot modern.

Aanmelden is niet noodzakelijk. Toegang voor Groei & Bloei leden gratis. Vindt u het leuk om zelf aan de slag te gaan. Gebloemd verzorgt in samenwerking met Kwekerij van Vulpen uit Groenekan en Flower Moment uit Baarn tussen 7 en 22 december verschillende workshops in de sfeervolle winterse kas van de kwekerij tussen de Groenekanse kerstbomen!