Ook zonder sneeuw kom je helemaal in kerststemming.
Ook zonder sneeuw kom je helemaal in kerststemming.

Drukte in het Anton Pieck dorp

Algemeen Zakelijk

Bij het Vaarderhoogt aan de Dorresteinweg in Soest wordt al jaren het gezellige winterevenement de 'Warme Witte Winter Weken' georganiseerd. Het heeft, mede door media aandacht bij programma's als Koffietijd en Nederland NL zoveel bekendheid dat bezoekers van heinde en verre komen.

Tot en met woensdag 23 december is er iedere dag wat te beleven. Op vrijdag worden Lichtjesavonden georganiseerd en en aanschuiven bij het stamppottenbuffet behoort tevens tot de mogelijkheden. (Reserveren tot maandag 15 december). In het Anton Pieck dorp is er van alles te zien en te beleven: de levende Kerststal, Henk de houthakker, het kaarsenhuis, WK kralen rijgen bij FairTrade, prachtige kerstshow, verschillende optredens van koren, bands en artiesten, genieten op het grote Smulplein van elke wintersnack die je maar kunt bedenken en wellicht uitgebreid tafelen in herberg De Kastelein.

De intentie van de Warme Witte Winter Weken is om de bezoekers, vaak gezinnen, families of groepen, het aloude, authentieke 'samen-uit' gevoel te geven. Een heerlijk uitje om van te genieten, waar thuis nog vaak over wordt nagepraat. U kunt nog meegenieten tot en met woensdag 23 december a.s. Alle informatie vindt u op www.warmewittewinterweken.nl