Workshop pepernootkrans maken.
Workshop pepernootkrans maken.

Sint slaapt heerlijk bij Karel Hendriksen

Algemeen Sinterklaas 2015

Het was een druk nachtje voor Sinterklaas. Na zijn tocht door de gemeente had hij afgelopen vrijdag in het tuincentrum van Karel Hendriksen in Hollandsche Rading nog de taak schoentjes te vullen, inkopen te doen en zijn post door te nemen. Maar toen hij daar klaar mee was kon hij genieten van een heerlijke maar korte nachtrust in het comfortabele bed dat speciaal voor hem was neergezet.

Karel Hendriksen zegt zich vereerd te voelen dat Sinterklaas zijn tuincentrum heeft uitgekozen als overnachtinglocatie. In al die jaren dat hij het tuincentrum heeft was dit hem nog niet eerder ten deel gevallen. De recente ontwikkelingen, de nieuwe naam en metamorfose waren naar hij begreep voor Sinterklaas aanleiding expliciet voor deze locatie te kiezen. En gezien de tevreden reacties op het onderkomen verwacht hij de komende jaren zeker een herhaling.

Het winkelend publiek kwam zaterdag nieuwsgierig een kijkje nemen in de hoop nog een blik van Sinterklaas te kunnen opvangen. Maar helaas. Hij was alweer door naar een volgende locatie. Gelukkig bood de workshop pepernootkrans maken en de gezellige winkel een prima alternatief en goede tijdsbesteding. Het tuincentrum is inmiddels in kerststijl gebracht. De sfeervolle opstellingen, diverse stylinghoekjes en het ruime aanbod groen en sfeer- en decoratieartikelen nodigen uit om heerlijk te komen slenteren en inspiratie te komen opdoen.

Afbeelding