BCB leden Michelle Hubert (Gebloemd) en Frans van Beek (Houwing Van Beek) als keukenprins en prinses. (foto: Hans Lebbe)
BCB leden Michelle Hubert (Gebloemd) en Frans van Beek (Houwing Van Beek) als keukenprins en prinses. (foto: Hans Lebbe)

Leden BCB bakken pannenkoeken

Algemeen Algemeen

Leden van businessclub Business Contact De Bilt hebben op vrijdag 27 november pannenkoeken gebakken voor bewoners van verpleeghuis De Biltse Hof.

De ondernemers, 10 in totaal, verspreidden zich in kleinere groepjes over de diverse afdelingen van het huis en bakten daar pannenkoeken. Als volleerde bakkers gooiden de business club leden de pannenkoeken de lucht in om ze te draaien, waarna ze op de borden werden gelegd en behulpzaam in stukjes werden gesneden. De bewoners van verpleeghuis De Biltse Hof hebben heerlijk gegeten.

Beursvloer
De afspraak tussen de BCB en De Biltse Hof werd gemaakt tijdens de beursvloer 2015. Mens De Bilt en Samen voor De Bilt organiseren dit evenement samen, een keer per 1,5 jaar. Het doel van de beursvloer is de Biltse samenleving versterken door concrete matches te sluiten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dit gebeurt zonder inzet van geld, maar door het inzetten van kennis, middelen en/of mensen.      
(Judith Boezewinkel)