Logo vierklank.nl
Sport

Heren Salvo verliezen

Zaterdag 28 november speelden de Heren 1 van Salvo 67 een thuiswedstrijd tegen Nederhorst. In een spannende wedstrijd trok de ploeg uit Maartensdijk net aan het kortste eind uitslag: 2-3 (15-25, 16-25, 25-14, 26-24 en 6-15).

De ploeg uit Maartensdijk liet wel zien te beschikken over een enorme veerkracht door terug te komen tot 2-2 in sets, nadat het met 0-2 achter had gestaan. Door ziekte was spelverdeler Daan Duijvenstein afwezig en werd zijn plek ingenomen door Tara van Honschoten.

Door de vele rake smashes van buitenspelers Peter Hegeman en Antal Aalbers werd er vooral in de 3e en 4e set een stevige druk op de schouders van de spelers van Nederhorst neergelegd. Beide spelers lieten zien te beschikken over een gave om veel punten te scoren maar ook verdedigend in de passing stonden zij hun mannetje. Helaas werd in de 5e set het goede spel niet voortgezet, maar moet ook gezegd worden dat Nederweert het geluk vaak aan haar zijde had. Ook in volleybal moet een team af en toe geluk hebben om net wat meer punten te scoren dan de tegenstander. Op dinsdag 1 december speelt Salvo Heren 1 een belangrijke bekerwedstrijd tegen Atalante uit Vinkeveen.

Meer berichten