Irene Westeneng organiseert voor de 9e keer de Winter Deel-dagen. (foto Petra Cremers)
Irene Westeneng organiseert voor de 9e keer de Winter Deel-dagen. (foto Petra Cremers)

Winter Deel-dagen 2015

Algemeen Algemeen

Al weer voor de negende maal worden in Groenekan de Winter Deel-dagen gehouden. Op dit gezellige evenement zijn weer veel originele en lekkere producten te zien, te proeven en te kopen.

Op de sfeervol ingerichte oude deel van de boerderij van Gert-Jan en Irene Westeneng laten deelnemers uit Groenekan en omgeving een gevarieerd aanbod aan producten zien. Aart van der Linden is er met zijn bijenproducten. Tanja de Rijk met keramiek. Arja de Waal met fotokaarten. Ruth Richters met viltdecoraties. Frans Broeders met boeketten en groendecoraties. Linda Bliekendaal met hoedjes en brocante. Coen de Waal met houtdraaiwerk. Marjolein van Oostrum met producten uit de boerderijwinkel van zorgboerderij Nieuw Toutenburg. Nieuw dit jaar is de pop-up-fotostudio van Petra Cremers. En natuurlijk zijn er ook weer jams, chutneys, bonbons en chocoladetaarten van boerin Irene.

Ontmoetingsplek
In de gezellige tent van de ontmoetingsplek kan men heerlijke zelfgemaakte erwten- en pompoensoep eten. Er is koffie, thee en chocolademelk met iets lekkers. De Winter Deeldagen zijn op vrijdag 27 november van 14.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 28 november van 11.00 tot 16.00 uur. Het adres is Groenekanseweg 51 in Groenekan. Parkeren kan op het erf, maar graag alleen op de met borden aangegeven plaatsen zodat het erf goed toegankelijk blijft.