?Het team brengt mensen graag weer in beweging.
?Het team brengt mensen graag weer in beweging.

Fysiotherapie 'De Bilt' verhuisd

Algemeen Sport

Na meer dan 50 jaar Kerklaan is Fysiotherapie 'De Bilt' begin november verhuisd naar het Gezondheidscentrum De Bilt aan de Henrica van Erpweg 2b in De Bilt.

'De Kerklaan' was een begrip voor vele Biltenaren. Maar de praktijk groeide uit z'n jasje, er was meer ruimte nodig. Dit was een van de redenen van de verhuizing. Op de Henrica van Erpweg maakt Fysiotherapie 'De Bilt' als zelfstandige pluspraktijk deel uit van het Gezondheidscentrum De Bilt.

Snel schakelen
In dit Gezondheidscentrum zijn alle Biltse huisartsen gevestigd, de Hessenapotheek, de praktijkondersteuners, psychologen, kinderfysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, Mensendieck en nog vele andere disciplines. Samenwerkende zorgverleners in Gezondheidscentrum De Bilt is voor de patiënten een groot voordeel: korte lijnen en er kan snel geschakeld worden bij een zorgvraag.

Specialisten
Fysiotherapie 'De Bilt' beschikt nu over zes lichte, comfortabele behandelkamers en een prachtige ruime, lichte oefenzaal met veel nieuwe apparatuur. In deze oefenzaal worden patiënten behandeld en getraind; in de avond is er een gevarieerd aanbod van trainings- en sportprogramma's. Het team bestaat uit 9 fysiotherapeuten en 2 assistenten en staat garant voor een professionele opstelling, vakinhoudelijke kwaliteit en een bijzonder goede teamgeest. Al sinds 1965. De 9 fysiotherapeuten bieden samen alle specialisaties binnen de fysiotherapie aan. Daarnaast zijn ze actief in de verzorgingshuizen van De Bilthuysen en in serviceflat Biltstein.