Afbeelding

Sinterklaas kiest voor Ben Labre om zijn agenda te beheren

Algemeen Sinterklaas 2015

De Sinterklaascommissie van de Scoutingroep Ben Labre is er bijzonder trots op dat de goede Sint ook dit jaar weer het beheer van zijn agenda voor deze gemeente e.o. bij de Scouting heeft neergelegd. Uiteraard neemt Scouting Ben Labre een dergelijke belangrijke taak héél serieus. Tenslotte moet alles de bij het uitvoeren van de vele bezoeken op rolletjes lopen.

De Sint heeft er alle vertrouwen in dat hij via Ben Labre families met (klein-)kinderen, scholen en bedrijven een plezierig en authentiek feest kan bezorgen. Tenslotte is een sinterklaasfeest pas écht als de goedheiligman zelf aanwezig is. Gezien het grote aantal bezoeken komt de Sint niet te paard maar wordt samen met zijn Pieten gereden door een chauffeur. Voor elk bezoek zorgt Sint voor het strooigoed.

Afspraak
Ben Labre heeft ook voor dit jaar met de Sint afgesproken dat zij voor de kas van de vereniging een vergoeding voor particulieren per kwartier mogen vragen. Voor scholen en bedrijven is de prijs in overleg. Sint heeft dit jaar op 28 en 29 november en op 4, 5 en eventueel op 6 december plaats in zijn agenda. Een afspraak maken kan via sinterklaas@benlabre.nl. of via 06 53633740 tussen 19.00 en 21.00 uur. De voicemail inspreken kan ook. Ben Labre neemt dan zo snel mogelijk contact op zodat de Sint op de hoogte is van speciale wensen. Het grootste deel van de organisatie wordt niet door Sinterklaas maar door zijn trouwe staf Zwarte Pieten gedaan. Tenzij anders wordt overeengekomen, komen die dan ook graag mee tijdens een bezoek.