Sinterklaas in Maartensdijk e.o.

Algemeen Sinterklaas 2015

Lieve kinderen, groot en klein,

Het is bijna weer zover. Ik (Sinterklaas!) zal ook dit jaar weer een bezoek brengen aan Maartensdijk. Wij komen zaterdag 21 november aan in Maartensdijk. Dus zet deze datum in jullie agenda en houd deze dag vrij. Natuurlijk neem ik ook dit jaar weer mijn Zwarte Pieten mee.

Het is maar weer de vraag of het nu ook weer goed gaat en er niet een Piet vergeten wordt. Ook zullen de ouderen van Maartensdijk niet vergeten worden en zal er een bezoek gebracht worden aan Toutenburg en Dijckstate. Dus allemaal maar goed gaan oefenen en de kelen schrapen om straks uit volle borst mee te kunnen zingen met de klassiekers. Wij zijn erg blij dat we dit jaar weer uitgenodigd zijn; de Pieten zijn al volop bezig met voorbereiden en hebben er heel erg veel zin in. Net als voorgaande jaren zal er naast de leuke activiteiten op het Maartensplein ook aan het einde van de middag weer een optocht zijn door het dorp, aangevuld met de muzikale klanken van een muziekkorps. De activiteiten op het plein beginnen om 13.30 uur. Om 14.30 uur wordt er een bezoek gebracht aan Toutenburg. Om 15.15 uur zullen de bewoners van Dijkstate met een bezoekje verblijd worden. Om 16.00 uur zal de burgemeester ons van harte welkom heten. En dan om 16.30 uur zal de optocht gaan beginnen, hierin mogen natuurlijk geen versierde kinderwagens e.d. ontbreken!

Route
De route van de optocht is: Marijkelaan, Fazantlaan, Patrijslaan, Bernhardlaan, Marijkelaan, Willem de Zwijgerlaan, Margrietlaan, Julianalaan, Irenelaan, Bernhardlaan, Dorpsweg, Steylingweg, Molenweg, Marijkelaan! Verzoek om langs deze route zo min mogelijk auto's langs de weg te plaatsen. Wij kunnen haast niet wachten en zien er naar uit jullie de 21ste  te ontmoeten