Salvodames afgetroefd

Algemeen Sport

De dames hebben zichzelf een slechte dienst bewezen door het spelen van de slechtste wedstrijd van het seizoen. Salvo ging kansloos onderuit met 4-0 bij Forza in Amersfoort.

Met het oog op de plaatsing op de ranglijst leek het een mooie wedstrijd te kunnen worden in Amersfoort. Helaas was de realiteit geheel anders. Het team had een collectieve off-day. Het geloof in eigen kunne was totaal niet aanwezig en de inzet was onder de maat. Thuisploeg Forza daarentegen was een jong en enthousiast team dat tot het gaatje wilde gaan. Daar had Salvo in deze vorm totaal geen antwoord op en kwam eigenlijk in het spel niet echt voor. Een aantal sets gingen de teams gelijk op tot de 10 punten maar daarna stokte het weer bij Salvo en werden er veel te weinig punten gemaakt. De overwinning met 4-0 ging volkomen terecht naar Forza met de setstanden: 25-14, 25-16, -25-7 en 25-8.

Op 21 november krijgen de dames de gelegenheid om zich te revancheren tegen het team van Keistad dat om 16.00 uur in De Vierstee komt spelen. De heren spelen op vrijdag 21 november om 21.30 uur uit tegen het Loosdrechtse Lovoc.