Gratis advies in Kenniscafé

Algemeen Algemeen

Donderdag 19 november organiseert Mens De Bilt het Kenniscafé: een bijeenkomst waar medewerkers van de gemeente De Bilt hun kennis en ervaring inzetten voor nonprofit organisaties.

Wilt u als stichting, vereniging, school of instelling eens met een adviseur van de gemeente De Bilt sparren over een bedrijfsmatig vraagstuk? In het wijkrestaurant zitten medewerkers klaar om u van advies te zijn op het gebied van onder andere organisatie en management, subsidies, veiligheid, communicatie, financiën, vergunningen en juridische en personele zaken.

Aanmelden
Het MENS Kenniscafé is bestemd inwoners van alle kernen van de gemeente De Bilt vindt plaats in wijkrestaurant Bij de Tijd aan de Prof. Dr. P.J.W. Debeyeweg 1 in De Bilt van 9.30 tot 12.00 uur. Deelname is alleen mogelijk na aanmelding vooraf. Meld u vóór 12 november per e-mail aan bij a.kloosterziel@mensdebilt.nl en geef daarbij een 1e en 2e voorkeur op over welk onderwerp of vraagstuk u wilt spreken. Per adviesgesprek is 30 tot 45 minuten ingeruimd waarna gewisseld wordt. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u nadere informatie.