Salvo dames winnen nipt

De Salvodames moesten hun 5e plek veilig stellen in de lastige uitwedstrijd tegen Prima Donna in Huizen. Zij slaagden daar goed in en wonnen de wedstrijd met 2-3. De heren moesten in Amersfoort aantreden tegen Keistad dat 2e staat. De heren speelden goed maar verloren toch met 3-2.

Wedstrijden tegen Prima Donna uit Huizen zijn altijd moeilijke wedstrijden voor de dames. Er spelen altijd erg getalenteerde speelsters in de 1e klasse en gesteund door de fanatieke aanhang is het altijd lastig winnen in Huizen. Salvo was van plan om dat nu eens om te draaien. Vanaf het begin werd met veel inzet gestreden. Prima Donna was enigszins verrast en had moeite om in het ritme te komen. De eerste twee sets was Salvo net wat vaster op alle onderdelen en wist ze te winnen met resp.: 18-25 en 23-25. Daarna was het Huizen dat de rug rechtte en nog meer energie en enthousiasme in haar spel legde. Dit resulteerde in winst van de 3e en 4e set met resp.: 25-22 en 25-19. Gelukkig had Salvo het beste voor het laatst bewaard. Met goede service en slimme plaatsballen wisten de dames de winst te pakken met 12-15 en de wedstrijd te winnen met 2-3. Op 14 november speelt Salvo om 12.30 uur in sporthal Nieuwland in Hoogland tegen koploper Forza.

Heren
De Salvoheren hadden de moeilijke opdracht om in sporthal Midland in Amersfoort het als 2de geklasseerde Keistad te bestrijden. Salvo moest in de 1e set erg wennen aan het aanvallende spel van de tegenstander en verloor fors met 25-14. De 2e en 3e set waren de ploegen aardig aan elkaar gewaagd. Salvo speelde goed en ging met de winst strijken met resp.: 25-27 en 20-25. Het nieuwe team gaat steeds beter draaien en weet ook als het spannend wordt tot resultaat te komen. Ook de 4e en 5e set werd er voor elk punt gestreden maar Keistad deed zijn positie eer aan en trok beide sets naar zich toe met resp.: 25-15 en 15-9. Een nederlaag met 3-2 maart wel een mooi resultaat tegen deze goede tegenstander. Door deze uitslag staan de heren nu 3e geklasseerd. Er zit een opgaande lijn in het spel van de heren. Dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Op 20 november spelen de heren om 21.30 uur tegen Lovoc in sportzaal Eikenrode.