Afbeelding

Nieuwe directeur Landschap Erfgoed Utrecht

Algemeen Algemeen

Landschap Erfgoed Utrecht brengt landschap en erfgoed in dit deel van Nederland structureel samen en is gevestigd op het prachtige Landgoed Oostbroek (koetshuis) in De Bilt.

Met ingang van 1 november is Ivo Brautigam de nieuwe directeur van Landschap Erfgoed Utrecht. Hij volgt Frans ter Maten op, die op 1 juli jl. als heemraad aan de slag ging bij Waterschap Vallei en Veluwe.

Ivo heeft ruim 25 jaar marketingervaring, onder andere opgedaan in verschillende leidinggevende functies binnen Amsterdam Airport Schiphol en het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen waar hij Marketing Directeur was. Daarna was hij 5 jaar algemeen directeur van het Bloemenbureau Holland. 'Ik ben een bevlogen mens en ik geloof in het People-Planet-Profit principe. Dat is de economische realiteit van nu. Dat is waar organisaties, bedrijfsleven én overheid, op worden uitgedaagd. Ondernemerschap en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er verandert veel in de manier waarop we samenwerken en omgaan met  natuur, geld, energie en werk. Ook Landschap Erfgoed Utrecht staat voor die uitdaging en daarom kom ik de organisatie graag versterken', aldus Brautigam.