Salvodames flink onderuit

Het bezoekende Allvo uit Almere was een maatje te groot voor Salvo. Het team ging met 0-4 onderuit en had met name in de laatste twee sets niets meer in te brengen.

Salvo wist dat het een zware wedstrijd tegemoet ging tegen het jeugdige en getalenteerde team van Allvo dat een fanatieke coach heeft die voortdurend zijn team fel aanmoedigt. Salvo moest het zonder coach stellen maar het team liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en ging de eerste twee sets gelijk op met de tegenstander. Het werden twee hele spannende sets die alle kanten op konden. Salvo compenseerde het gebrek aan aanvalskracht met tactisch spel en geplaatste ballen. Dit slimme spel werd afgewisseld met goede aanvallen. De tegenstander beschikte over meer aanval dan Salvo waardoor zij het in de laatste fase van de set konden afmaken met resp.: 23-25 en 22-25. Salvo had deze beide sets zoveel energie in de wedstrijd gelegd dat de fut er een beetje uit was. De tegenstander ging echter onverminderd door en ging steeds beter spelen. Alle aanvalsters kwamen los. Bij Salvo was het tegenovergestelde het geval. Ondanks verwoede pogingen gaf Allvo geen krimp en won de 3e en 4e set overtuigend met 16-25 en 15-25. Dit was de eerste 0-4 nederlaag van dit seizoen.

Op 6 november krijgen de dames de kans om zich te revancheren in Huizen waar zij om 21.30 uur spelen tegen Prima Donna in Huizen.