Koop Geersing licht graag het nut van een dergelijke bijeenkomst toe.
Koop Geersing licht graag het nut van een dergelijke bijeenkomst toe.

Koop Geersing nodigt uit voor herinneringsbijeenkomst

Algemeen Algemeen

Verwerken van het verlies van een dierbare verloopt zelden voorspelbaar. Soms gaat het 'best goed', soms -en vaak op onverwachte momenten- voelen de achterblijvers de pijn van het moeten missen heel sterk. Daarom biedt uitvaartverzorger Koop Geersing met verschillende collega's een herinneringsbijeenkomst aan. De ervaring leert dat het samen met anderen herdenken van familieleden of vrienden die er niet meer zijn, helpt bij de verwerking van dit verlies.

Op donderdag 29 oktober is iedereen die daar behoefte aan heeft vanaf 17.00 uur van harte welkom in het uitvaartcentrum van Yarden aan de Floridadreef 9 in Utrecht. Er wordt live muziek gespeeld door het duo Lace (zang en gitaar) waarvoor ter plekke verzoeknummers ingediend kunnen worden. In het met fakkels en vuurkorven verlichte gedenkpark worden kaarsen uitgereikt om aan te steken.

Vanaf 18.45 uur gaat het programma binnen verder met een lezing door Willem Glaudemans over zijn visie op het onderwerp levensmissie. Durft u van de gebaande paden af te gaan om uw missie te vinden en waar te maken? Een boeiende spreker geeft de luisteraars een duwtje in de rug in een voor hen moeilijke periode.

De herinneringsbijeenkomst is voor iedereen vrij toegankelijk; voor de lezing is, om teleurstelling te voorkomen, een aanmelding via www.yarden.nl/aanmelden aan te raden. Koop Geersing geeft graag meer informatie over deze bijeenkomst en is bereikbaar via 06 51247743. Voor wie twijfelt over een bezoek aan de herinneringsbijeenkomst en het nut ervan, kan een gesprekje vooraf met Koop Geersing wellicht helpen.