Roshan (6 jaar) kwam donderdagochtend op het kantoor van De Vierklank haar gratis toegangskaarten voor het Magic Circus ophalen.
Roshan (6 jaar) kwam donderdagochtend op het kantoor van De Vierklank haar gratis toegangskaarten voor het Magic Circus ophalen.

Naar het circus

Algemeen Algemeen

De vrijkaartjes voor het Magic-Circus vonden snel een welkome bestemming. Zoals afgesproken ontvingen we een kort verslagje van hun belevenissen.

Mirjam ging tot vreugde van de kinderen Tim en Roshan, en niet in de laatste plaats van haarzelf, met twee vrijkaartjes naar het Magic-Circus in Utrecht. Hun beleving: 'Het is een kleine tent die lang niet vol zit. We zitten helemaal bovenaan en hebben een perfect uitzicht: op de clown die popcorn eet maar dan wel 3 meter touw uit z'n mond trekt (Hoe kan dat nou, mama?), een vrouw die met een mooi kostuum in een ring met lampjes draait (Ze is net een fee!) en de ongelooflijke turnkunsten van Christof, de droom van alle Utrechtse vrouwen (Je ziet al z'n spieren en botten!) en tal van andere acts. In de pauze een heerlijke suikerspin voor het ware circusgevoel. Kortom, een hele leuke manier om de herfstvakantie af te sluiten en beslist een aanrader. De dag na de voorstelling oefent zoonlief ijverig op een mooie handstand en dochterlief wil nu in plaats van juf toch liever circusartiest worden.'

Een vader die met zijn zoon een bezoek aan het circus bracht vond Magic Circus een naam die meer pretendeert. Maar zijn zoon van 9 jaar vond het heel vermakelijk. 'Met slechts vier artiesten, een clown, twee geluidsboxen en een paar lampen wordt een afwisselende show gebracht. De plek van wilde dieren is ingenomen door een geit die kan klimmen, een bok die kan springen en een groepje kleine ganzen of grote eenden, die onder begeleiding een parcours rennen.'