Vierenzestig Sprookjes

Algemeen Kunst & Cultuur

Na zijn succesvolle voorstellingen 'Mansholt' en 'Wilhelmina en de Keyser' komt theatermaker Helmert Woudenberg nu met 'Diep verscholen in het woud', 64 sprookjes in anderhalf uur.

In 'Diep verscholen in het woud' vertolkt acteur Helmert Woudenberg ontelbaar veel Europese sprookjes op zijn geheel eigen speel- en vertelwijze. Zieke koningen, wrede koninginnen, dansende heksen, brutale meiden, sterke jongens, slimme prinsessen, pratende paarden, roofridders En de duivel. En de heilige maagd.... Ze komen allemaal voorbij.

Alle sprookjes zijn precies even lang, elk 273 lettergrepen en ze duren allemaal anderhalve minuut. Dit alles met een verrassende muzikale omlijsting. Laat u meevoeren naar een avondje 'Er was eens…' met Helmert Woudenberg. Een unieke en sprookjesachtige ervaring.

Op 30 oktober om 20.30 uur speelt deze bijzondere theatermaker in Het Weeshuis van de Kunst Jasmijnstraat 6, in de Bilt. Voor meer informatie en aanmelding (beperkt aantal plaatsen) kan men terecht op de website www.hetweeshuisvandekunst.nl.