Het lijkt alsof Marcel Melissen (rechts) zijn geel-blauwe Maarssense opponent met bal en al lanceert.

SVM deelt de punten

SVM speelde de belangrijke inhaalwedstrijd tegen OSM 75. Door wateroverlast op het hoofdveld werd deze wedstrijd in ronde één afgelast.

Beide teams hadden hun vorige wedstrijd niet gewonnen en konden goede zaken doen door vandaag te winnen. De beste kans om te scoren kreeg Tom Jansen al na 8 minuten. Gaandeweg de eerste helft nam OSM 75 het initiatief over en werd steeds gevaarlijker. Schoten net naast of op de paal; SVM goalie Stijn Orsel had over geluk niet te klagen of redde een aantal keren fraai. Door een toegekende strafschop kwam OSM 75 op een 1-0 voorsprong. Het laatste kwart van de eerste helft kwam SVM sterk terug. Uit een prachtige voorzet van Djoey Engel scoorde Mike de Kok koppend de gelijkmaker in.

De tweede helft werd een open wedstrijd met kansen over en weer. Een prachtig afstandsschot van gelegenheidsaanvoerder Marcel Melissen wist de OSM 75 doelman tot corner te verwerken. In de 60ste minuut scoorde weer Mike de Kok de 2-1, die door goed leidende scheidsrechter Nefkens niet werd goedgekeurd. Nog in de zelfde minuut kwam OSM 75 wel op de 2-1 voorsprong door onoplettendheid van de bezoekers.

Met Mark de Brauw en Erik van de Vaart voor de licht geblesseerde Bas Bos en Sjoerd Burgers stroopte SVM de voetbalmouwen op. De aanhoudende Maartensdijkse druk werd effectief door een eigen doelpunt van de gastheren (2-2). OSM 75 zat er doorheen, maar ook Maartensdijkse pogingen leidden niet meer tot winst.

SVM 2 weet ook weer eens wat winnen is en versloeg IJFC 4 met 5-1. Aanstaande zaterdag gaat SVM 1 naar Desto in Utrecht en ontvangt het tweede team Kockengen 2