Mantelzorg en overbelasting

Algemeen Ouderen

Het Steunpunt Mantelzorg De Bilt organiseert op 22 oktober een bijeenkomst voor mantelzorgers om overbelasting te voorkomen.

Mantelzorg kan intensief zijn, vooral naast een baan. Het verlenen van mantelzorg kan veel van u vragen. Zorgen kost veel energie. Veel mensen kennen perioden in hun  leven, waarin veel op hen afkomt. Men combineert zorgtaken met werk, een gezin, hobby's, vrienden en heeft vaak een overvolle agenda. Hoe kunt u daarin een goede balans vinden en meer rust brengen in alles wat om aandacht vraagt?

Overbelasting
Goed voor jezelf zorgen is belangrijk om overbelasting te voorkomen. En als jezelf meer rust ervaart kun je ook goed voor een ander zorgen. Deze bijeenkomst is erop gericht tips en ideeën te krijgen om in stressvolle situaties goed in balans te blijven. De bijeenkomst wordt begeleid door  Pia Putman,  trainer/coach van Indigo.

Aanmelden
De workshop 'Mantelzorg en zorg voor jezelf'  vindt plaats op 22 oktober van 19.00 tot 21.30 uur in het Servicecentrum De Bilt, Prof. P.J.W Debijeweg 1. Aanmelding kan per mail mantelzorg@mensdebilt.nl of tel. 030 7271556 of 06 28929118.