Er zijn meer yogavormen dan je denkt
Er zijn meer yogavormen dan je denkt

Nieuwe yogalessen bij Visscher.

Algemeen Sport

Fysio Fitness Visscher in Groenekan geeft per oktober voor de yoga- en pilatesliefhebbers, nieuwe Yoga lessen. Naast de lessen Hatha Yoga, Vinyasa Yoga en Body & Mind komt nu ook Power yoga en Morning yoga op het lesrooster. Daarbij worden er ook 9 pilates lessen per week aangeboden.

Power Yoga is een zeer dynamische en energieke vorm van yoga. Een combinatie van gratie en kracht, waarmee je lengte in je spieren creëert. De les begint met ademhalingstechnieken en loopt vervolgens over in een warming-up. In deze les zullen alle spiergroepen aan bod komen. De kracht van je spieren zal verbeterd worden door de spiergroepen langere tijd vast te houden. Vervolgens krijg je weer de rust om je op te laden voor de volgende oefening en zal door stretchen je lenigheid verbeterd worden. Een perfecte combinatie dus. Bij yoga gaat het om houdingen en ademhaling. Hier zal goed op gelet worden wat de les ook erg veilig maakt voor beginners. Na elke les zal je merken dat je sterker en leniger bent.

Morning yoga
Morning yoga is een les van 45 minuten waar je een heerlijk balans vindt tussen ontspanning en oefeningen die goed zijn voor je hele lichaam. Door de opbouw van de les wordt er gezorgd dat de kracht en lenigheid wordt verbeterd in het lichaam, dit allemaal op een ontspannend niveau met veel ademhalingstechnieken.  Neem contact op voor een gratis proefles.

Afbeelding