Soroptimist FilmFeest

Algemeen Algemeen

Op vrijdag 30 oktober vindt het Soroptimist FilmFeest plaats in de Tuinzaal van Huize Het Oosten. Met het FilmFeest zamelt Soroptimistclub De Bilt-Bilthoven geld in voor AFRIpads Foundation.

Rondom de voorstelling zorgen de Soroptimisten voor lekkere drankjes en hapjes. Ook is er een loterij waarbij mooie ervaringen, activiteiten en prijzen te winnen zijn.

Het FilmFeest is voor iedereen toegankelijk. 's Morgens kan men kijken naar de komedie La famille Bélier (2015), bioscoophit van dit jaar. 's Avonds ziet men het drama Desert Flower (2009), waarin een Somalisch meisje vlucht voor een gedwongen huwelijk en uiteindelijk topmodel wordt. Naast de twee voorstellingen voor volwassenen organiseert Soroptimistclub De Bilt-Bilthoven het FilmFeest ook voor kinderen. Kinderen van de Julianaschool zien – ook op 30 oktober - films die vallen binnen het thema 'vrijheid'. Daarmee is deze dag een feest voor een breed publiek.

Reserveren
Het Soroptimist FilmFeest vindt plaats op vrijdag 30 oktober in de Tuinzaal van Huize Het Oosten, Rubenslaan 1 in Bilthoven. Kaarten reserveren kan via FilmFeestDeBilt@gmail.com