Oosterse en Italiaanse keuken in een vernieuwde ambiance.
Oosterse en Italiaanse keuken in een vernieuwde ambiance.

Wokken aan tafel

Algemeen Algemeen

Wok Plaza op de hoek van de Kon. Wilhelminaweg en de Groenekanseweg in Groenekan gooit het roer om en wordt 'All You Can Eat'. Gasten eten nog steeds voor een vaste prijs, maar het eten wordt uitgeserveerd.

Het gehele interieur onderging een metamorfose. Plafond, meubelen en vloerbedekking werden vernieuwd en vooral in de avond is de warme violette uitstraling duidelijk waar te nemen. Naast de Oosterse gerechten is nu ook de Italiaanse keuken vertegenwoordigd. Daarmee hebben de uitbaters een bredere basis gecreëerd in een bijzondere sfeer waar oude en nieuwe gasten weer van harte welkom zijn.

Culinair 'snavelen'
Wok Plaza hanteert een nieuw concept waarbij gerechten aan tafel worden besteld. Bij elke ronde kunnen de gasten drie gerechtjes bestellen. Bijvoorbeeld, vlees, vis of vegetarisch, een groente- of bijgerechtje met noedels of rijst. De menukaart biedt een keur aan gerechten uit diverse Aziatische landen en uit Italië. Diverse pastagerechten staan op de kaart, zoals Penne, Tagiatella en Spaghetti. De bereidingswijze van de gerechten is divers. Chinese gerechten uit de wok met sauzen als Oostersaus, Tipan Saus, Zoetzure Saus en de hete Gon Bao Saus. Van de Japanse Teppanyaki met een keur gerechten en een ruime keus aan Shusi die vers worden bereid in de Sushi-bar. Ook kan men kiezen om de gerechten te bereiden op de Lavasteen grill, met die typische barbecue smaak.

Ter introductie van de nieuwe formule zijn er tal van aanbiedingen en vormt een Italiaans ijsje de vaste uitsmijter van een avondje snavelen bij Wok Plaza All You Can Eat.