SVM wint weer

Op bezoek bij Odysseus'91 in Utrecht zette het geelblauwe SVM haar stijgende lijn door. De ploeg combineert steeds beter en loerde met de altijd gevaarlijke Mike de Kok weer in de gelederen op de snelle counter. Sjoerd Burgers functioneerde op het middenveld, Erik Röling op de backpositie en het gehele team speelde 'op de nul' tegen een sterk Odysseus een spannende eerste helft met scoringsmogelijkheden voor beide teams. Na ruim een half uur spelen scoorde Mike de Kok de verdiende 0-1. De jonge spits Erno Steenbrink miste de kans op de veilige 0-2 voorsprong vlak voor de rust.

In de tweede helft zag men een ongewijzigd team en wedstrijdbeeld: een gevaarlijker Odysseus en een rustig verdedigend SVM. De gelijkmaker werd na een kleine 10 minuten spelen volkomen onnodig weggegeven door Maartensdijkse verdediging. Odysseus was terug in de wedstrijd en SVM had het even moeilijk om weer het initiatief te nemen. Te vaak werd gekozen voor afstandsschoten in plaats van het combinatie voetbal. Door een eigen doelpunt van Odysseus kwam SVM toch op de 1-2. Trainer Remco van de Brink bracht een extra spits in voor de moegestreden Erik Röling en ging vol op de aanval spelen. Het Maartensdijks kwartiertje was begonnen: met een afstandsschot van Djöey Engel werd de wedstrijd beslist. Einduitslag 1-3

SVM 2 weet even niet meer wat winnen is en verloor uit met 2-0 bij Kampong. A.s. zaterdag speelt SVM thuis tegen FC Driebergen.