Logo vierklank.nl
Algemeen

Oktoberfest in H.F. Witte Centrum

De gemeente De Bilt krijgt een eigen Oktoberfeest in het H.F. Witte Centrum te De Bilt, georganiseerd door de Local Heroes.

Vorig jaar werden Biltse horecaondernemers benaderd door de Oranjevereniging met de vraag of er onder hen mensen waren die de catering voor Koningsdag wilden verzorgen. Hieruit is een groep ontstaan, die zich de Local Heroes noemt: Ronald van Leeuwen, René Agterberg, Gijs Kok, Jan Willem en Janneke van Miltenburg, Marcel en Jolanda Verhaar.

De doelstelling van de Local Heroes gaat echter verder dan het verzorgen van de catering: 'Wij organiseren feesten, zoals afgelopen juni het lustrumfeest van de Koninklijke Biltse Harmonie', aldus Local Heroes. 'Alles wordt dan door ons geregeld, van tent tot catering. Op 3 oktober houden we de eerste editie van het 'Biltsch Oktoberfest'.

Biertent
De tot grote Duitse biertent omgetoverde sporthal, compleet met lange biertafels, een grote bar en tentdoeken, biedt plaats aan maximaal 800 bezoekers. Er zijn al veel kaarten verkocht en de verwachting is, dat op 3 oktober de zaal uitverkocht zal zijn. Het feest duurt van 17.00 tot 24.00 uur. De ingang is bij de sporthal; de deur gaat om 16.30 uur open. Aan de deur worden geen kaarten verkocht. Die moeten van tevoren gereserveerd worden, waarna ze bij het H.F. Witte Centrum kunnen worden afgehaald. Degenen die een kaart hebben gekocht, krijgen een polsbandje'.

Kaarten reserveren via localheroesdebilt@gmail.com of via 06 22692864 (Ronald van Leeuwen), en daarna afhalen in het H.F. Witte Centrum. Ingang: buitendeur van de sporthal.

Meer berichten