Logo vierklank.nl
Slim Figure Clinics zorgt ervoor dat je op een gezonde manier je streefgewicht behaalt en behoudt, zonder honger en met meer energie.
Slim Figure Clinics zorgt ervoor dat je op een gezonde manier je streefgewicht behaalt en behoudt, zonder honger en met meer energie.
Zakelijk

Slim Figure Clinics helpt

Met flink wat ervaring in de afslankbranche is Karin Kuhlemeier bij Afslankkliniek Slim Figure Clinics gestart in het mooie pand op de Hessenweg 2 in De Bilt. Bijkomend voordeel van het afslankprogramma bij Slim Figure Clinics is dat je wekelijks meer energie krijgt.

Bij Slim wordt  een persoonlijk voedingsadvies met producten uit de schijf-van-vijf gegeven, aangevuld met natuurlijke voedingssupplementen. Deze dragen bij aan de instandhouding van de spiermassa, helpen bij een normale energieleverende stofwisseling en hebben een gunstige invloed op het verminderen van vermoeidheid. Mieke, inmiddels 8 kg afgevallen bij Slim Figure Clinics, deelt graag haar ervaringen: 'Mijn succes met de Slim Figure Clinics methode. Ik ben een vrouw van 66 jaar en heb schildklierproblemen. Daardoor was ik heel wat kilootjes zwaarder dan goed voor me was'. Karin benadrukt dat de methode van Slim Figure Clinics geschikt is voor iedereen, ook als men een verhoogde bloeddruk heeft, diabetes type I of II, obesitas, een verhoogd cholesterol, een schildklieraandoening, nierproblemen of wanneer u al een lang lijnverleden achter de rug hebt, in de overgang bent of intensief sport.

Last
Mieke leefde jarenlang met haar overgewicht: 'Ik had daar geen last van, tot ik eind 2014 last kreeg van mijn rechterknie: artrose'. Toevallig zag Mieke een advertentie van Slim Figure Clinics en de methode sprak haar aan: 'Een kilo per week afvallen en geen honger hebben. De afgelopen tijd ben ik bewust en gezond aan het eten. Ik lijd geen honger en mag af en toe zondigen. Inmiddels al 8 kilo afgevallen en voel me super. Ik krijg van iedereen complimentjes en het belangrijkste: de pijn in mijn knie is zoveel minder geworden dat ik geen pijnstillers meer hoef te slikken. En dat allemaal dankzij de hulp en begeleiding van Karin Kuhlemeier en Slim Figure Clinics'.

Intake
Ook enthousiast geworden door het verhaal van Mieke? Bel 030 8201145 of mail debilt@slimfigureclinics.nl voor het maken van een afspraak voor een gratis Intakegesprek. U ontvangt dan direct een handige Take away-saladebeker.

Meer berichten