Logo vierklank.nl
Blijdschap bij Chandra en de geiten bij de Schaapskooi.
Blijdschap bij Chandra en de geiten bij de Schaapskooi.
Algemeen

Vluchteling uit Bhutan, nu vrijwilliger bij de Schaapskooi

Onlangs is Chandra Khadka begonnen als vrijwilliger bij kinderboerderij de Schaapskooi op de Melkweg te Bilthoven. Iedere dinsdag helpt hij met werk, zoals dieren voeren en gasten bedienen in het theehuisje. Ook heeft hij meegebouwd aan een schuurtje. Chandra is sinds 7 jaar in Nederland en is hier samen met zijn vrouw en 3 kinderen. Ze wonen in de Leijen in Bilthoven. Naast zijn vrijwilligerswerk bij De Schaapskooi werkt Chandra ook nog als vrijwilliger bij woonzorgcentrum d`Amandelboom.

Chandra heeft het vrijwilligerswerk bij De Schaapskooi gevonden dankzij De Beursvloer, een netwerkevenement georganiseerd door Samen voor De Bilt en Mens De Bilt. Bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar daar en kunnen afspraken maken om elkaar te helpen, met gesloten beurs. In dit geval maakten Steunpunt Vluchtelingen De Bilt en Reinaerde een match met elkaar, waarbij er een vrijwilligersplek beschikbaar werd gesteld bij De Schaapskooi voor iemand van Steunpunt Vluchtelingen.

Heeft u ook behoefte aan hulp, of heeft u juist iets te bieden, neemt u dan gerust contact met judith@samenvoordebilt.nl.

Meer berichten