Zwem4daagse in zwembad Brandenburg

Algemeen Sport

De zwem4daagse wordt dit jaar gehouden in de herfstvakantie; van maandag 19 t/m donderdag 22 oktober. De start is elke dag om 16.00 uur en je kunt zwemmen tot 20.00 uur.

Er zijn verschillende activiteiten naast de 4daagse, zoals op dinsdag spelletjes in en rond het bad. Elke dag is het mogelijk om in het 'ondiepe' te spelen en te glijden van de grote glijbaan.

Donderdag krijgt iedere deelnemer, mits je de afstanden hebt gehaald, een medaille ,een cadeautje en een pannenkoek. Dit jaar is er aandacht voor Stichting Stofwisselkracht. Stofwisselingsziekten komen vooral voor bij kinderen. Onderzoek is het belangrijkste om bekendheid te geven hoe met deze ziekte om kan worden gegaan en hoe eventueel medicijnen daarvoor kunnen worden ontwikkeld. Gevraagd wordt de deelnemers zich te laten sponseren. De opbrengst wordt gedoneerd aan de stichting stofwisselkracht. Zie www.stofwisselkracht.nl. Aanmelden voor de zwem4daagse kan vanaf 1 oktober bij de receptie van Zwembad Brandenburg, Oude Brandenburgerweg 67, Bilthoven tel. 030 2283250.