SVM in de thuiswedstrijd tegen het Soester SEC. (foto Nanne de Vries)

SVM speelt gelijk

Twee gelijkwaardige ploegen werkten hard voor de drie punten.In de eerste helft een gevaarlijk en beter combinerend SEC tegen de thuisploeg, die te onnauwkeurig in de opbouw speelde.

Met Mike de Kok weer op de bank kwam SVM pas na ruim een kwartier spelen tot de eerste gevaarlijke aanval. Aan de andere kant moest goalie Stijn  Orsel en zijn verdediging geconcentreerd blijven opletten om SEC van de voorsprong af te houden. Het anders zo gevaarlijke SVM middenveld kreeg weinig grip op de wedstrijd. Kregen de geelblauwen al een kans dan stond de voortreffelijke SEC goalie in de weg. Beide teams konden voor de rust het doel niet vinden.

Trainer Remco van de Brink wisselde de talentvolle Erno Steenbrink voor Mike de Kok.SVM werd sterker en gevaarlijker. Aan de andere kant hield de SVM goalie SEC van de voorsprong af. Het werd een open wedstrijd met kansen over en weer. SVM Roy Wijman met zijn kans op de voorsprong miste alleen voor de keeper. Dan weer voorkwam SVM goalie Stijn Orsel  de voorsprong voor SEC, kortom een tweede helft met veel spanning en voetbalinzet. Uiteindelijk werd het doelpunt van Jordi van der Lee afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Een wedstrijd van twee teams met veel inzet, af en toe slordig spel en twee uitstekende keepers. Met het gelijke spel mocht SVM nog het meest tevreden zijn.

SVM 2 kon het thuis niet bolwerken tegen OSM uit Maarssen en verloor  onnodig met 1-3. Aanstaande zaterdag reist SVM 1 af naar het iets hoger staande  Odysseus 91 en SVM 2 gaat naar Kampong.