Logo vierklank.nl
Zakelijk

Finagri viert 15 jarig bestaan

In september bestaat Finagri 15 jaar. De financiële dienstverlener richt zich al jaren speciaal op agrariërs en ondernemers in het 'groene MKB'. Onder het groene MKB verstaan zij bijvoorbeeld loonwerkers, maneges, hoveniers en ZZP'ers.

Finagri heeft zich ontwikkeld tot een onafhankelijke adviseur op het gebied van verzekeringen en vermogensbeheer. Daarnaast beschikken ze over een uitgebreid netwerk van (juridische) bedrijfsspecialisten. Het bedrijf is in 2000 samen met een ervaren team van specialisten opgericht door Margo van de Pavert en Peter Evers te Zeist. Dankzij de proactieve en onafhankelijke advisering én de agrarische achtergrond van de medewerkers maakte Finagri een forse groei door. Dit komt ook mede door de eigen producten die Finagri in haar vijftienjarige bestaan heeft ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is het abonnement op rechtshulp als alternatief voor de rechtsbijstandverzekering en de Finagri oldtimer trekkerpolis. Tevens is het Finagri Agrarisch Ondernemerspakket ontwikkeld om relaties advies op maat te kunnen geven.

Wilt u meer informatie over Finagri of een afspraak maken met een van de adviseurs, neem dan contact op via 030 6912218 of info@finagri.nl.

Meer berichten