Uitdagend ondernemerschap

Algemeen Zakelijk

Op woensdag 23 september is er weer een thema-avond voor zelfstandige professionals. Ditmaal met voorbeelden en kritische vragen van twee ervaren ondernemers en discussie .

Anton Hopmans en Johan Baars van het Ondernemersklankbord OKB presenteren een aantal praktijkvoorbeelden van geslaagd en minder geslaagde ondernemingen. Maar ze geven ook uitleg over veel voorkomende missers in de ondernemerspraktijk. Daarna is er ruimte om in kleine groepjes kritisch te kijken naar uw eigen situatie.

OKB
Het OKB is een platform van ervaren oud-ondernemers. Als ondernemer kan men ondernemersplannen, vragen of problemen in de bedrijfsvoering aan hen voorleggen. Zij helpen gedachten te ordenen en zijn een onafhankelijk klankbord. Zij bieden in elke fase van een bedrijf belangeloos hun diensten aan. Voor een klankbordtraject van een half jaar wordt alleen een kleine donatie gevraagd ter dekking van de onkosten. Het OKB heeft ervaren adviseurs die bekend zijn met alle facetten van het ondernemerschap.

Aanmelden
Men is welkom in FlexCentraal, Jan Steenlaan 5 in Bilthoven, naast het station. Inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00. Aan niet-donateurs wordt een bijdrage in de kosten gevraagd. Aanmelden is fijn: mail naar zzpdebilt@gmail.com.