Korfbaltoernooi voor Maartensdijkse scholen

Algemeen Sport

Korfbalvereniging Tweemaal Zes organiseert een korfbaltoernooi voor de Maartensdijkse scholen op vrijdag 25 september op de accommodatie aan de Dierenriem. Het toernooi wordt gesponsord door Jumbo Jelle Farenhorst en mede mogelijk gemaakt door een extra financiele bijdrage van het Fonds Sportbevordering De Bilt.

Het programma wordt onder schooltijd afgewerkt, zodat zoveel mogelijk kinderen de kans krijgen met de korfbalsport kennis te maken. Voor de basisschoolgroepen 5 en 6 beginnen de wedstrijden om 8.50 uur, om ca. 11.30 uur wordt de finale verwacht. 's Middags is het de beurt aan de groepen 7 en 8. Deze wedstrijden beginnen om 12.50 uur en wordt de finale om ca. 15.30 uur verwacht. De winnaars van beide finales mogen in het voorjaar deelnemen aan het kampioenschap voor Midden-Nederland.

De groepen 3 en 4 komen woensdag 23 september al in actie. De kinderen doen dan een spelcircuit waarbij samenspelen en gooien met een bal zoveel mogelijk centraal staan. Iedereen is van harte welkom om de leerlingen aan te moedigen.