BSO bij de Nijepoort

Algemeen Algemeen

Kinderopvang De Bilt heeft 24 augustus haar deuren geopend met een BSO ruimte in basisschool 't Nijepoortje. Donderdag 24 september wordt de opening van BSO De Nijepoort gevierd.

Het feest is van 14.00 tot 15.30 uur voor alle kinderen van BSO De Nijepoort en natuurlijk alle kinderen van de school. Ouders en begeleiders zijn van harte welkom. Ook andere belangstellenden zijn welkom. Er is een springkussen in de vorm van een haai. Stichting Mens komt om voor de kinderen een uitdagende bootcamp/survival te organiseren, ook zal er ander sport- en spelmateriaal zijn. Kunstenaar Martijn Goossens gaat een creatieve workshop verzorgen door samen met de creativiteit en fantasie van kinderen buitenaardse wezens te maken.

Cadeaus
Op dinsdag 29 september schenkt een comité uit Groenekan om 15.00 uur twee grote cadeaus aan de kinderen van BSO De Nijepoort. Het comité, bestaande uit onder andere de heer van Schaik en mevr. Broecheler heeft zich jaren geleden ingezet om een jongerenplek te creëren in Groenekan. Vanuit dit project was er nog steeds geld over in kas. Dit willen ze graag besteden aan kinderen in Groenekan en daarmee hun comité opheffen. Dhr. van Schaik en mevr. Broecheler komen deze cadeaus - een pooltafel en PlayStation - persoonlijk overhandigen.  
(Pim Witjes)