Een spelmoment met Kevin Timman (SVM). (foto Nanne de Vries)

SVM scoort te weinig

SVM opende de uitwedstrijd tegen Vliegdorp (Soesterberg) met snel en goed combinatiespel, met al in de vijfde minuut de eerste kansen voor aanvoerder Diederik Hafkemeyer, Erno Steenbrink en Marcel Melissen. Het wachten was wie de openingstreffer zou maken.

Na een kwartier scoorde Erik Röling de 0-1. SVM ging op jacht naar meer doelpunten. Aanvoerder Diederik had pech dat hij niet scoorde, even later stond toch de 0-2 door Marcel Melissen. SVM creëerde kans op kans, maar helaas stond het vizier niet op scherp. Door een ongelukkig moment van de verder goed spelende Djoey Engel kwam Vliegdorp op 1-2. Een beter SVM had in de eerste helft nog meer moeten scoren.

In de 2e helft kwam Mark de Brauw in het veld voor de licht geblesseerde Sjoerd Burgers. Door een eigen doelpunt van Vliegdorp kwam SVM gemakkelijk op de veilige 1-3. Uit een kopbal scoorde Bas Bos de 1-4 en aanvoerder Diederik Hafkemeyer de 1-5. Tom Jansen en Jordi van der Lee verzilverden hun kansen niet. Een wat te nonchalant SVM liet Vliegdorp nog de 2-5 scoren.

SVM 2 won uit met 3-1 uit bij Jonathan. Aanstaande zaterdag speelt SVM 1 thuis tegen SEC uit Soest, dat nog niet verloren heeft. Het tweede team speelt eveneens thuis tegen OSM 2.