Het dames 1 team van Irene. (foto Ronald van Gilst)
Het dames 1 team van Irene. (foto Ronald van Gilst)

Valse start Irene dames

Algemeen Sport

Coach Erna Everaert had zich iets anders voorgesteld van de eerste wedstrijd van het seizoen. Het jonge dames 1 team van Irene was na een goede voorbereiding met positieve verwachtingen afgereisd naar Voorschoten, waar Gemini Kangoeroes de eerste tegenstander was.

Het ervaren team uit Voorschoten zette de Irene meiden direct onder druk waardoor er snel tegen een 7-0 achterstand aangekeken werd. Irene wist zich nog terug te knokken in de wedstrijd en op 16-16 stonden de teams weer gelijk. Vanaf dat moment was het alles Gemini wat de klok sloeg. De eerste set ging met 25-17 naar de ervaren dames uit Voorschoten. De tweede set wist Irene aardig mee te komen, maar uiteindelijk ging ook die set met 25-22 verloren. Het verzet van Irene was daarna gebroken waardoor de 3e en 4e set duidelijk verloren werden.

Volgende week is een competitievrij weekend, omdat dan het EK damesvolleybal van start gaat. Irene heeft dus twee weken de tijd om zich voor te bereiden op de volgende wedstrijd tegen Dosko.      
(Michel Everaert)