De kampioenen van TV Tautenburg
De kampioenen van TV Tautenburg

Clubkampioenen dubbels

Algemeen Sport

Een prachtige finaledag bij de clubkampioenschappen dubbels afgelopen zondag op het mooie complex van TV Tautenburg in Maartensdijk. De eerste droge dag die week, zodat alle partijen konden worden gespeeld zonder regenpauzes.

Bij de damesdubbel was het de jonge Sophie Sakkers, die samen met Aline van Rossum de eerste prijs binnen sleepte. Zij deden dit in 2 sets ten koste van het geroutineerde koppel Wilma v.d. Hoef en Leonne Logtenberg.

Heren
Bij de heren werd er tennis gespeeld van erg hoog niveau en was de wedstrijd een stuk spannender. Bart Wolf met tennisleraar Paul de Bruin tegen routinier Warner Harmsen met single kampioen Ronald v.d. Brink. Het was een zeer gelijk opgaande strijd met snoeihard service werk en subtiel tennisspel. Uiteindelijk moest er een derde set aan te pas komen om een winnaar aan te wijzen. Hierin maakte Ronald en Warner net iets minder foutjes en viel het balletje ook nog wel eens gelukkig via het netrandje aan de goede kant. Met 6-4 haalde zij deze set binnen en waren voor 2015 de clubkampioenen dubbel bij de mannen.        
(Jan Hoppenbrouwer)