Vrijwilligersbanenmarkt

Algemeen Algemeen

De Vrijwilligersbanenmarkt in De Bilt vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 oktober. Het is dan alweer voor de vierde keer dat de vrijwilligerscentrale deze banenmarkt voor vrijwilligers organiseert. Ieder jaar presenteren ruim dertig maatschappelijke organisaties zich aan een publiek van gemiddeld 100 tot 150 bezoekers. Veel organisaties weten tijdens de banenmarkt verschillende vrijwilligers aan hun organisatie te binden.

Iedere vrijwilligersorganisatie kan meedoen en is welkom in Wijkrestaurant Bij de Tijd aan de Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14 in De Bilt. Voorafgaand aan de Vrijwilligersbanenmarkt trakteert de vrijwilligerscentrale de deelnemers en bezoekers op een kort, inspirerend mini-symposium over vrijwilligerswerk. Centraal daarbij staan maatjesprojecten. De maatschappelijke behoefte aan maatjes stijgt in onze gemeente en hoe spelen we daar als maatschappelijk veld op in?

Aanmelden kan vóór 19 oktober door te mailen naar vrijwilligerscentrale@mensdebilt.nl. De toekenning van de plaatsen gebeurt in volgorde van aanmelding.